test

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMEEN
Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Vinyl-Lp.com heeft het recht haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen. Als u artikelen ontvangt die u niet heeft besteld, dient u Vinyl-Lp.com hiervan op de hoogte te stellen. Eventuele onjuistheden van door Vinyl-Lp.com aan u vermelde gegevens moeten direct door u aan Vinyl-Lp.com worden gemeld.

PRIVACY 
Met de persoonlijke informatie die u aan ons verstrekt wordt strikt vertrouwelijk omgegaan. De gegevens blijven binnen ons bedrijf en worden niet vrijgegeven aan derden. De verkregen informatie wordt gebruikt voor het afhandelen van bestellingen en voor het verstrekken van informatie over uw bestelling.

PRIJZEN
De prijzen op onze site worden altijd inclusief BTW getoond. Behalve BTW zie je in het bestelproces ook informatie over het bedrag dat je uiteindelijk moet betalen. Dat is het totale bedrag van het product c.q. producten die je wilt bestellen plus de verzendkosten. 
Vinyl-Lp.com garandeert dat de prijzen binnen de looptijd van de overeenkomst niet worden verhoogd, tenzij wettelijke maatregelen dit noodzakelijk maken. Prijsverlagingen kunnen wel voorkomen. U vindt de laagste prijs altijd op http://www.vinyl-lp.com/. Voor de gevolgen van drukfouten aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

KOSTEN VERZENDEN EN VERPAKKEN
Voor het verzendklaar maken, controleren, transporteren en bezorgen van uw bestelling betaalt u een bijdrage afhankelijk van uw aankoopbedrag: Zie het overzicht onder Verzendkosten. Bij een aankoopbedrag hoger dan 35 euro zijn de verzend- en verpakkosten voor onze rekening. (Binnen Nederland). Lp’s worden verpakt in speciaal ontwikkelde verpakkingsmaterialen. Vinyl-Lp.com neemt daarom geen aanspraak betreffende verlies of beschadiging. De lp’s worden ook als gebruikte artikelen aangeboden. Bij de beschrijving is vermeld in welke staat het vinyl, de hoezen en de labels zijn. Mocht er om een of andere reden toch een lp verstuurd worden die volgens u niet voldoet aan de beschrijving en/of is beschadigd, neem dan contact met ons op We proberen altijd in alle redelijkheid tot een oplossing te komen.

LEVERTIJD
Vinyl-Lp.com doet zijn uiterste best om de bestellingen zo spoedig mogelijk uit te leveren. Als het bestelde artikel niet op voorraad is, zullen we het artikel in bestelling zetten bij de platenmaatschappij, distributeur, groothandel of importeur. De levertijd van een artikel staat steeds vermeld. We sturen je een bevestigingsmail met daarin de verwachte levertijd. Nadat we de bestelde items hebben ontvangen (hetgeen, afhankelijk van de titel, tussen twee dagen en enkele maanden kan duren) zullen we de goederen meteen toesturen. Indien de levering vertraging oploopt zal de klant daarvan bericht ontvangen. Vinyl-Lp.com houdt dan uw bestelling aan. Indien nalevering uiteindelijk niet meer mogelijk is, krijgt u ook bericht en komt dit artikel uit uw bestelling te vervallen. De bestelingen worden verstuurd met DHL of TNT Post. De klant betaalt de verzendkosten. De verzendkosten staan op de website vermeld. Alle gemelde of vermelde leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en leiden niet tot enig recht of aansprakelijkheid.

BETALING
Betaling dient door Vinyl-Lp.com te zijn ontvangen voordat tot levering van de goederen wordt overgegaan. U kunt betalen per bankoverschrijving, Online via uw eigen bank door middel van het Ideal systeem of paypal. We maken gebruik van telebankieren zodat we uw betaling doorgaans dezelfde dag nog kunnen verwerken en uw bestelling kunnen verzenden.

RETOUR/BESTELLING ANNULEREN
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@vinyl-lp.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

KLACHTEN
Vinyl-Lp.com beschikt over een voldoende bekend gemaakte klachtenprocedure en behandelt de klacht overeenkomstig deze klachtenprocedure.Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen 7 dagen volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij Vinyl-Lp.com, nadat de klant de gebreken heeft geconstateerd. Bij Vinyl-Lp.com ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door Vinyl-Lp.com binnen de termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer de klant een meer uitvoerig antwoord kan verwachten. Indien de klacht niet in onderling overleg kan worden opgelost ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling. Bij klachten dient de klant zich allereerst te wenden tot Vinyl-Lp.com. Mochten we niet tot een oplossing komen, dan heeft de consument de mogelijkheid om zijn klacht door Stichting GeschilOnline (www.geschilonline.com) te laten behandelen, de uitspraak hiervan is bindend en zowel Vinyl-Lp.com als de klant stemmen in met deze bindende uitspraak. Aan het voorleggen van een geschil aan deze geschillencommissie zijn kosten verbonden die door de consument betaalt dienen te worden aan de betreffende commissie. Tevens is het mogelijk om klachten aan te melden via het Europees ODR platform (http://ec.europa.eu/odr). Een klacht schort de verplichtingen van Vinyl-Lp.com niet op, tenzij Vinyl-Lp.com schriftelijk anders aangeeft. Indien een klacht gegrond wordt bevonden door Vinyl-Lp.com, zal Vinyl-Lp.com naar haar keuze of de geleverde producten kosteloos vervangen of repareren. 

OVERIGE BEPALINGEN

Voor de gevolgen van zetfouten op de website of andere vormen van media kan Vinyl-Lp.com geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door het plaatsen van een bestelling verklaart elke klant zich zonder voorbehoud akkoord met bovenstaande verkoopvoorwaarden.